USD: 26.3357
EUR: 26.3357

# Малоголосківські пагорби

Сьогодні хотіли б розпочати розповідь про наші проекти із комплексу Малоголосківські Пагорби, який будується у північній частині Львова, в районі вулиці Варшавської. На сьогоднішній день це наш наймасштабніший об’єкт на сьогоднішній день. Але важливішими тут все ж є не кількісні показники, а основна ідея, яка полягає у поєднанні переваг сучасного житла та розміщення на віддалі від міської метушні, але з можливістю швидко та зручно до неї дістатися.

Розроблений Містопроектом план забудови цього району був затверджений Львівською міською радою у листопаді 2014 року і комплекс Малоголосківські Пагорби є складовою частиною цього великого плану, розрахованого на 20 років реалізації.

 

 

генплан малоголосківська

 

У першій частині комплексу зводиться серія 6-9 поверхових будинків з терасами на верхніх поверхах, які об’єднуються між собою стилобатом, у якому сховано автомобільний паркінг, а на його даху буде облаштовано простір для дозвілля мешканців. Цікава знахідка авторів проекту – архітектурного офісу Зелемінь – є отвори у перекритті паркінгу, з яких у майбутньому ростимуть справжні дерева.

Такі рішення досить часто зустрічаються у сучасних зарубіжних проектах, але для Львова це поки новинка, яка, сподіваємося, з часом стане більш звичним явищем.

Будинки розташовані один відносно одного так, щоби із вікон максимально розкривалась довколишня панорама.

05 (1)Самі будинки виконані у притаманній Зелеміні стриманій стилістиці, яка зробить їх справжньою візитівкою району. Окрім житла, на перших поверхах з’являться також комерційні приміщення, в тому числі кафе, що може стати місцем зустрічей та спілкування всіх мешканців нового району.