USD: 26.3357
EUR: 26.3357

Живи на хвилі міста!

Новий ЖК бізнес-класу “Silver flow ” від компанії “Нова оселя” реалізується по вул. Стуса

Бути на хвилі міста – відчувати швидкість змін, брати найкраще від багатогранності природи, архітектурних рішень та культурних надбань, створювати сучасне житло, що буде у тренді майбутніх поколінь – такими принципами уже 11 років  керується компанія Нова оселя при проектування та будівництві житла.

SF 1

Цього року забудовник  розпочав будівництво нового комплексу  бізнес-класу “Срібний потік” по вул. Стуса. Зручна локація, урбаністична архітектура, комфортні просторі апартаменти з панорамними вікнами та  дворівневі помешкання, підземний паркінг та зелена тераса на даху – ті привілеї що отримають нові мешканці, але не тільки.
Розташування в межах історичного ареалу дозволяє відчути усі переваги життя в центрі міста та водночас скористатися зручністю транспортної інфраструктури.15 хвилин пішої прогулянки,- і ви у самому осередку всіх подій Львова! Поряд розташовані основні зелені зони міста – Стрийський парк, парк Залізні води, Снопківський парк.

У будинку лише  22 просторі  апартаменти з багатосторонньою орієнтацією, панорамними вікнами та терасами-лоджіями з мальовничими видами.

Для шанувальників сучасних урбаністичних тенденцій в Житловому комплексі «SIlver flow» втілено унікальну архітектуру. Вентильований  енергозберігаючий фасад імітує натуральний камінь, а дзеркальна 6-ти поверхова частина виконана з композиту, який створює ефект споруди, що наче розчиняється у просторі.

SF 2

Зручний та багатофункційний він стає місцем зустрічі чи очікування дає відчуття дому що починається ще при наближенні до будинку. Це не просто зручний простір а передпокій до Вашого помешкання.

До Ваших послуг: консьєрж-сервіс; сучасний ліфт; зручний доступ до паркінгу та оглядової тераси на даху.

SF 3

Оглядова тераса на даху простора та зручна, забезпечить різноманітні сценарії для проведення вільного часу. Тут можна почати ранок з кавою займатись йогою чи завершувати день шумною вечіркою або зустріччю з друзями для приготування барбекю. Зелений дах формує додатковий приватний простір для мешканців з вражаючими доступними для всіх краєвидами на місто.

SF 4

Будинок бізнес-класу SILVER FLOW по вул. Стуса –  відображення прогресивних уявлень про сучасне  місто! Баланс новітніх технологій та гармонії природи, сучасної інфраструктури та культурних традицій!  SILVER FLOW-  будь на хвилі міста!

https://novaoselya.com/#stusa